Δευτέρα

Βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ -Linkwise Affiliate Network Κάντε Εγγραφή Τώρα

http://www.linkwise.gr/affiliates/images/logo.gifΔιατηρείτε κάποια ιστοσελίδα ή blog και αναρωτιέστε πως θα μπορούσαν να σας αποφέρουν χρήματα; Έχετε γνώσεις PPC και θέλετε να αυξήσετε τα έσοδά σας; Το Linkwise Affiliate Network σας δίνει τη δυνατότητα και τα εργαλεία να βγάλετε χρήματα από το traffic του site σας ή
από τις PPC καμπάνιες σας. Πώς; Διαφημίζοντας κάποια από τα μεγαλύτερα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και τα γνωστότερα brands. Απλά επιλέγετε οι ίδιοι τα banners, λεκτικά ή άλλα δημιουργικά διαθέσιμα στο δίκτυό μας, τα προβάλλετε και πληρώνεστε για κάθε πώληση που προέρχεται από δικό σας επισκέπτη! 

Στο «Linkwise Affiliate Network» εγγράφονται από τη μία οι Διαφημιζόμενοι και από την άλλη οι Affiliates. Μόλις γραφτείτε στο Network, θα σας ανατεθεί ένας Affiliate Manager της Linkwise ο οποίος θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε το Network στο έπακρο με το λιγότερο δυνατό κόπο για εσάς. Σε συνεργασία με τον Affiliate Manager θα δημιουργήσετε καμπάνιες με συγκεκριμένα δημιουργικά ανάλογα με το τι θέλετε να προωθήσετε και ο Affiliate Manager θα ανεβάζει στο Network τα banners και τα λεκτικά που έχετε συμφωνήσει πως θέλετε οι Affiliates να χρησιμοποιήσουν για την προώθησή σας. Οι Affiliates από την άλλη έχουν πρόσβαση στα δημιουργικά που ανεβάζετε στο Network και έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην σελίδα τους.