Τετάρτη

ClickBanner- Καμπάνια ekdromi.gr-Affiliate Network


Ekdromi.gr  

Τοποθετείστε στην σελίδα σας τα δημιουργικά από την καμπάνια του ekdromi.gr.To ekdromi.gr αποτελεί μια φρέσκια και καινοτόμα πλατφόρμα προσφορών αποκλειστικά στον χώρο του τουρισμού. Καλοκαίρι ή χειμώνας; Βουνό ή θάλασσα; Ελλάδα ή εξωτερικό; Όπου σας αρέσει και όπως σας αρέσει με τις καλύτερες προσφορές από το ekdromi.gr Ιδιαίτερα σήμερα με τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, σκεφτήκαμε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια προκειμένου να χτυπήσουμε την κρίση και τις τιμές! 

Affiliate Network: ClickBanner


 

Και να απολαύσουμε τις διακοπές μας ,το διήμερο μας, την απόδραση μας, στο βουνό ή στη θάλασσα με το καλύτερο δυνατό deal για το ξενοδοχείο μας, το αεροπορικό μας εισιτήριο, το τουριστικό πακέτο μας. Το ekdromi.gr έχει όλες τις προτάσεις για όλα τα γούστα!! Εσείς πάρτε μαζί σας το αντηλιακό ή τα σκι σας και διαδώστε την προσφορά για να έρθουν και άλλοι να σας βρουν! Οι πολλές κρατήσεις που καταφέρνουμε να δώσουμε στα ξενοδοχεία, μας δίνουν τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε πολύ καλές προσφορές! Ασυναγώνιστες προσφορές διαμονής! Εκπληκτικά ξενοδοχεία και παροχές σε super τιμές!!! Με εξαιρετικές εκπτώσεις! Κερδίστε από τις μοναδικές προσφορές!

Διεύθυνση xml feed το οποίο περιέχει affiliate links: http://ekdromi.gr/clickbanner.php

Όροι & Προϋποθέσεις

Οι affiliates δεν μπορούν στις καμπάνιες σε μηχανές αναζήτησης, online directories, online databases και άλλα μέσα που βασίζονται σε Paid Performance Marketing/ PPC να χρησιμοποιήσουν ως display URL το Ekdromi ή οποιοδήποτε συναφή όρο.

Deep Linking-Dynamic Linking

Εάν θέλετε να στείλετε τον επισκέπτη σας σε εσωτερική σελίδα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ειδικό λινκ. Θα χρειαστείτε τον σύνδεσμο κειμένου (text link) της καμπάνιας, μετά θα προσθέσετε το &linkurl= και ακριβώς μετά θα βάλετε το URL που θέλετε να στείλετε τον χρήστη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ειδικά για αυτήν την καμπάνια θα πρέπει στο τέλος να προσθέσετε μια ειδική παράμετρο για να καταγραφεί σωστά η πώληση. Αυτή η παράμετρος είναι %3Fref=clickbanner

Εργαλείο για Δημιουργία Links "Clickaki"

Για αυτήν την καμπάνια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Clickaki, το εργαλείο που έχουμε φτιάξει για να σας βοηθήσει να φτιάξετε συνδέσμους ( links) σε εσωτερικές σελίδες.

Είναι αυτοματοποιημένο, οπότε εσείς μπαίνετε στο www.clickaki.gr:
1. απλά βάζετε τον κωδικό σας σαν affiliate (πχ 3) και
2. το link που θέλετε να στείλετε τον χρήστη (πχ http://www.......) και τέλος
3. πατάτε “Δημιουργία Link”!



Επιπλέον Εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Δημιουργία Facebook Links

Για να δημιουργήσετε links για προώθηση στο Facebook (προφίλ, σελίδες & γκρουπ) Πατήστε εδώ

Ενοποιημένο XML Feed

Δημιουργήστε το δικό σας ενοποιημένο XML feed με ενσωματωμένα τα δικά σας affiliate links και επιλέξτε εάν θέλετε XML για τα deal site, για τα eshops ή και για τα 2: Κάντε κλικ εδώ

Δημιουργία Widget για προσφορές

Ετοιμάστε γρήγορα και εύκολα το δικό σας banner που θα εμφανίζει προσφορές αυτόματα! Κάντε κλικ εδώ

Δημιουργία Deal Rotator

Φτιάξτε τα δικά σας banner για προσφορές στα οποία θα φαίνεται μόνο η εικόνα και το κείμενο! Πατήστε εδώ