Δευτέρα

Linkwise.gr-Προσφορές από το agorase.gr

Agorase.gr


 
https://affiliate.linkwise.gr/banners/linkwise/campaign_images/1f16dde7e4a071f4a7649bdd0459efcd.gif?1337620001 

Το Agorase.gr είναι μια εύχρηστη ιστοσελίδα προσφορών που προβάλλει συμφέρουσες προσφορές δίνοντας μία εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης που βιώνει σήμερα η χώρα όπου ο καταναλωτής απολαμβάνει με χαμηλό κόστος υπηρεσίες και προϊόντα.

Affiliate Network: Linkwise.gr


 
Από το Agorase.gr μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές συναρπαστικές προσφορές και να απολαύσει ανεπανάληπτες τιμές για εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, ψυχαγωγία και προϊόντα μέχρι και 90% φθηνότερα!. Ο τρόπος που επιτυγχάνουμε αυτές τις μεγάλες εκπτώσεις είναι μέσω των καταναλωτών μας που αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες συλλογικά.

Το καλύτερο είναι ότι ο καταναλωτής αγοράζοντας μέσω του Agorase.gr μπορεί πολύ απλά και εύκολα να πραγματοποίηση τις αγορές του μέσω πιστωτικής κάρτας (DeltaPay - Alpha Bank) η μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να το αγοράσει, να το εκτυπώσει και να απολαύσει την υπηρεσία ή το προϊόν που αγόρασε.

Με λίγα λόγια, στο Agorase.gr ο καταναλωτής είναι πάντα κερδισμένος!

XML feed

H καμπάνια διαθέτει XML feed. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο xml του διαφημιζόμενου πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στα affiliate enabled feeds της Linkwise, συμπληρώνοντας τη φόρμα

Αν έχετε ήδη λογαριασμό, θα βρείτε το feed στο λογαριασμό σας. Διατίθεται επίσης XML feed χωρίς affiliate links στην εξής τοποθεσία: http://www.agorase.gr/team/agorase_feeds.xml
Προσοχή: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω feed ως έχει, ΔΕΝ θα καταγραφούν οι πωλήσεις σας. Αν δεν είστε σίγουροι πώς να μετατρέψετε τα links σε affiliate links, χρησιμοποιήστε την επιλογή των affiliate enabled feeds!

Deep Linking

Για να δημιουργήσετε deep links εύκολα και αυτόματα προς οποιαδήποτε εσωτερική σελίδα θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Deep Link Generator το οποίο θα βρείτε εδώ
(μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στη δική σας προσωπική σελίδα πληκτρολογώντας http://www.linkwise.gr/deeplink/?aff_id=CD1 -όπου CD1 βάζετε το δικό σας μοναδικό affiliate id).

Τα βασικά πλεονεκτήματα του εργαλείου είναι:
- Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών deep links ταυτόχρονα
- Εύκολη μεταφορά λίστας URL από excel στο Deep Link Generator και αντίστροφα
- Δημιουργία links χωρίς να απαιτείται η επιλογή καμπάνιας

Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος:

Προμήθειες:
- 5% / πώληση

Περιορισμοί:
- Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στον όρο "agorase", σε οποιοδήποτε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.

Διάρκεια Cookie: 30 ημέρες