Δευτέρα

Linkwise-xenodoxeio.gr Μεγάλες προσφορές σε κρατήσεις χενοδοχείων στην Ελλάδα

Xenodoxeio

 
Το xenodoxeio.gr είναι ένα site προσφορών για ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το site εξειδικευτείτε στην ξενοδοχειακή αγορά προσελκύοντας ένα πολύ στοχευμένο κοινό, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πώλησης. Το εγχείρημα βασίζεται στη μέθοδο πωλήσεων win to win business και αυτή του group buying.

Κάθε εβδομάδα στο site αναρτούνται προσφορές ξενοδοχείων σε εκπτώσεις από 40% έως 70%. Το site είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη παρέχοντας την δυνατότητα εύκολης και γρήγορης ολοκλήρωσης αγορων.

Η επιλογή του κάθε προορισμού γίνεται με βάση έρευνες που πραγματοποιούνται από την ομάδα της Tourism Web Marketing ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το xenodoxeio.gr αποτελεί μια σύγχρονη μορφή προώθησης και πώλησης ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Affiliate Network: Linkwise.gr
 
 
XML Feed

H καμπάνια διαθέτει XML feed. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο xml του διαφημιζόμενου πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στα affiliate enabled feeds της Linkwise, συμπληρώνοντας τη φόρμα

Αν έχετε ήδη λογαριασμό, θα βρείτε το feed στο λογαριασμό σας. Διατίθεται επίσης XML feed χωρίς affiliate links στην εξής τοποθεσία:
http://www.xenodoxeio.gr/rss_xml.php
Προσοχή: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω feed ως έχει, ΔΕΝ θα καταγραφούν οι πωλήσεις σας. Αν δεν είστε σίγουροι πώς να μετατρέψετε τα links σε affiliate links, χρησιμοποιήστε την επιλογή των affiliate enabled feeds!

Deep Linking

Για να δημιουργήσετε deep links εύκολα και αυτόματα προς οποιαδήποτε εσωτερική σελίδα θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Deep Link Generator το οποίο θα βρείτε εδώ
(μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στη δική σας προσωπική σελίδα πληκτρολογώντας http://www.linkwise.gr/deeplink/?aff_id=CD1 -όπου CD1 βάζετε το δικό σας μοναδικό affiliate id).

Τα βασικά πλεονεκτήματα του εργαλείου είναι:
- Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών deep links ταυτόχρονα
- Εύκολη μεταφορά λίστας URL από excel στο Deep Link Generator και αντίστροφα
- Δημιουργία links χωρίς να απαιτείται η επιλογή καμπάνιας

Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος:

Προμήθειες:
- 5.5% / πώληση
- Από 28/05 και μέτα η προμήθεια αυξάνεται σε 7.00% ανά πώληση!

Περιορισμοί:
- Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στον όρο "xenodoxeio", σε οποιοδήποτε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.

Διάρκεια Cookie: 30 ημέρες