Δευτέρα

Linkwise- www.myshoe.gr μεγάλες προσφορές σε αυθεντικά, κλασικά, επώνυμα παπούτσια και αξεσουάρ.


Καλώς ήρθατε στο myshoe.gr Βρίσκεστε στο μοναδικό ελληνικό e-shop, αποκλειστικά για παπούτσια και αξεσουάρ. Η εταιρεία μας προσφέρει τη μεγαλύτερη οn line συλλογή παπουτσιών με εγγυημένη ποιότητα, σε απίστευτα ακαταμάχητες τιμές.

Στο myshoe.gr θα βρείτε επίσης μεγάλες προσφορές σε αυθεντικά, κλασικά, επώνυμα παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών, διάσημων οίκων που χαράζουν τη μόδα σε όλο τον κόσμο.

Το myshoe.gr είναι ένα site με σύγχρονο design και πάνω από όλα αξιόπιστο service σε όλες τις φάσεις των οn line αγορών σας.

To myshoe.gr παραδίδει στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα που επιλέξατε, το συντομότερο δυνατόν και διακρίνεται για τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής που σας παρέχει: αντικαταβολή, Pay Pal, credit cards. 

Affiliate Network: Linkwise.gr 


 

Το myshoe.gr είναι μία άρτια οργανωμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών για ένα απαιτητικό κοινό που θέλει πάντα να αγοράζει παπούτσια υψηλού σχεδιασμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς.

Deep Linking

Για να δημιουργήσετε deep links εύκολα και αυτόματα προς οποιαδήποτε εσωτερική σελίδα θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Deep Link Generator το οποίο θα βρείτε εδώ
(μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στη δική σας προσωπική σελίδα πληκτρολογώντας http://www.linkwise.gr/deeplink/?aff_id=CD1 -όπου CD1 βάζετε το δικό σας μοναδικό affiliate id).

Τα βασικά πλεονεκτήματα του εργαλείου είναι:
- Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών deep links ταυτόχρονα
- Εύκολη μεταφορά λίστας URL από excel στο Deep Link Generator και αντίστροφα
- Δημιουργία links χωρίς να απαιτείται η επιλογή καμπάνιας

Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος:

Προμήθειες:
- 9% Πώληση
Ο διαφημιζόμενος αυξάνει την προμήθεια από 9.00% σε 14.00% ανά πώληση! Η νέα προμήθεια θα ισχύει για όσες πωλήσεις πραγματοποιηθούν για το διάστημα 09/04 - 29/04.

Περιορισμοί:
Paid Search Δραστηριότητα (PPC): Οι Affiliates δεν επιτρέπεται να κάνουν bid στον όρο "Myshoe", σε οποιοδήποτε misspelling αυτού ή σε οποιονδήποτε παρεμφερή όρο στις Μηχανές Αναζήτησης ή σε Directories ή σε οποιουδήποτε τύπου online database.

Διάρκεια Cookie: 90 ημέρες