Σάββατο

Forest View-Darkfall Greece Παίξτε τώρα-Νέα Καμπάνια


 
 



Στρατηγική, δράση και στοιχεία παιχνιδιού ρόλων, όλα σε ένα παιχνίδι MMORPG. Το Darkfall, η νούμερο 1 προτίμηση των κορυφαίων παικτών online παιχνιδιών είναι εδώ!






Affiliate Network: Forest View



Η εγγραφή πραγματοποιείται απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο με την αποστολή γραπτού SMS, και αμέσως μετά μπορείτε να λάβετε μέρος σε επικές online μάχες, τις μεγαλύτερες που έχουν υπάρξει ποτέ σε παιχνίδι MMORPG με χιλιάδες παίκτες από την κάθε πλευρά. Στο Darkfall έχετε την δυνατότητα να πολεμήσετε επάνω σε άλογα, πλοία, να επανδρώσετε κανόνια και πολιορκητικές μηχανές, να πολιορκήσετε και να κυριεύσετε πόλεις, ή να χτίσετε και προστατέψετε τη δική σας. Κατασκευάστε οποιοδήποτε αντικείμενο και αφήστε το όνομά σας χαραγμένο πάνω του. Γίνετε μέλος του Darkfall και γράψτε ιστορία!

Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος:
Προμήθειες:

-3,6€ για leads που προέρχονται από regular/non-incentivized traffic

-3,8€ για όσους affiliates ξεπερνούν τα 100 leads που προέρχονται από regular/non-incentivized traffic στη διάρκεια ενός μήνα
Διάρκεια Cookie: 30 ημέρες
Περιορισμοί:
- Δεν επιτρέπεται η χρήση κινήτρου όπως παραχώρηση επιπλέον ή αποκλειστικού περιεχομένου, virtual coins, κουπονιών, επιστροφής χρημάτων κ.ά. για την πρόκληση εγγραφής στην υπηρεσία (incentivization).

- Δεν επιτρέπεται η οποιουδήποτε είδους παρουσίαση της InternetQ SA και των προϊόντων/υπηρεσιών της σε site: Πορνογραφικού, Ρατσιστικού και Προκλητικού περιεχομένου.